Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα Νέα

εταιρικά νέα για Ανάλυση της εξωθημένης δημοτικότητας τροφών ψαριών

επιχείρηση Νέα
Ανάλυση της εξωθημένης δημοτικότητας τροφών ψαριών
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ανάλυση της εξωθημένης δημοτικότητας τροφών ψαριών

Αυτή τη στιγμή, η αλιεία έχει αναπτυχθεί γρήγορα επειδή ο επιπλέων εξωθητής τροφών ψαριών γεννήθηκε. Μέχρι τώρα, έχει υπάρξει μια χαρακτηρισμένη αύξηση στη χρήση των εξωθημένων διατροφών για τη σίτιση των ψαριών. Αυτές οι διατροφές έχουν την ανώτερη σταθερότητα στο νερό, τις καλύτερες επιπλέουσες ιδιότητες και την υψηλότερη ενέργεια από τις κοκκοποιημένες διατροφές. Και τα κύρια αποτελέσματα στα ψάρια είναι: μια αύξηση στην αύξηση ψαριών και μια βελτίωση στην τροφή converison. Ανάλυση των πρώτων υλών και της τροφής ως εξής.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ανάλυση της εξωθημένης δημοτικότητας τροφών ψαριών  0
1.Raw υλικό
Οι πρώτες ύλες είναι πολύ πλούσιες, όπως η σόγια, καλαμπόκι, πίτουρο ρυζιού και ούτω καθεξής. Αυτό που είναι καλύτερο, αυτοί είναι πολύ θρεπτικός.
Η πρωτεΐνη σόγιας μπορεί να βοηθήσει να ισορροπήσει τις ανεπάρκειες τροφών τέτοιου σιταριού όπως το σίτο, οι οποίες είναι χαμηλές στα σημαντικά αμινοξέα. Τα γεύματα σόγιας είναι διαθέσιμα δεδομένου ότι τα χόρτα για να προετοιμάσουν τα ψάρια ταΐζουν τη διατροφή για το καβούρι που ήταν 25 τοις εκατό ακατέργαστης πρωτεΐνης. Το αλεύρι και grits σόγιας, που γίνονται από τη λείανση ολόκληρης της σόγιας, χρησιμοποιούνται στον εμπορικό παραχθε'ντα εξωθημένος ή που πιέζεται ατμός σβόλοι στην ενίσχυση στη ζύμη που ρυθμίζει ή το αλεύρι σόγιας μπορεί επίσης να προετοιμαστεί με το βράσιμο στον ατμό unextracted, οι νιφάδες για να αφαιρέσει τις πικρές γεύσεις, έτσι η τροφή ψαριών που γίνεται από το δοκιμάζει καλή.

τα ψάρια ταΐζουν την πρώτη ύλη
Το άμυλο καλαμποκιού είναι ένα προϊόν που χρησιμοποιείται και στις ζωοτροφές και στην ανθρώπινη τροφή. Το άμυλο καλαμποκιού έχει τις ακόλουθες θρεπτικές ουσίες που το ψάρι απαιτείται στα τρόφιμά τους όπως η δεξτρόζη, τα σιρόπια γλυκόζης, το high-fructose σιρόπι και malto-dextrin.
Τα πετρέλαια αναπτύχθηκαν ως αποτέλεσμα της αυξανόμενης εξαγωγής των λιπιδίων από το πίτουρο ρυζιού. Τα λάδια που λαμβάνονται από τον εγκέφαλο ρυζιού πρέπει να αντιμετωπιστούν για να αδρανοποιήσουν lipase τα ένζυμα που θα υδρολύσουν τα λιπίδια για να διαμορφώσουν τη rancid μυρωδιά ελεύθερων λιπαρών οξέων που απαιτείται στην τροφή ψαριών. Λέγεται ότι οι ιδιότητες επιτρέπουν στο πίτουρο ρυζιού για να χρησιμοποιηθούν ως εδώδιμος βαθμός σε ποικίλες εφαρμογές καθώς επίσης και τα ψάρια ταΐζουν στα προϊόντα διατύπωσης έτσι αυτό κοντά - η χρησιμοποίηση προϊόντων έχει τη δυνατότητα για την αύξηση της προστιθέμενης αξίας στο ρύζι ως συστατικό τροφίμων.
Σε μια λέξη, χάρι στον εξωθητή τροφών ψαριών, η τροφή ψαριών που γίνεται από τα υλικά δοκιμάζει καλή και θρεπτική.
2. Τροφή ψαριών
(1) η τροφή είναι digestable επειδή η ηλεκτρική συσκευή θέρμανσης βελτιώνει το ποσοστό επέκτασης τροφών.
(2) τα ψάρια που ταΐζονται με την εξωθημένη τροφή είναι υγιή επειδή η σαλμονέλλωση και οι βακτηριακές μολύνσεις μπορούν σκοτώνω από τον υψηλής θερμοκρασίας και την υψηλή πίεση.
Από τα ανωτέρω, μπορούμε να δούμε ότι ο εξωθητής τροφών ψαριών έχει μια συμβολή στην αλιεία. Τα μηχανήματα σβόλων Whilston, δεδομένου ότι η πεπειραμένη κατασκευή των ψαριών ταΐζει τον εξωθητή, θα σας υποσχεθούν την επαγγελματική καθοδήγηση.

Χρόνος μπαρ : 2022-01-19 21:42:20 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Tianjin Mikim Technique Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Fiona

Τηλ.:: 86 19913726068

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)